Printtilehti + Digi
29€ / 12 kuukautta
Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi valitsemalla alta sopiva tilaus.
DIGITILAUS
Tilaa ekologinen täysin uudella luku- ja kuuntelukokemuksella sekä etukorteilla varustetun e-lehden edulliseen hintaan 19.50€ ! Sisältää lukuoikeuden myös aikaisempiin numeroihin, extra sisällöt sekä etukortit ei liikkeisiin.
PRINTTI JA DIGITILAUS
Tai tilaa Olutposti- lehti 4 numeroa + e-lehti vain 29 euroa / vuosi. Sisältää lukuoikeuden myös aikaisempiin e-lehtiin .(Huom! Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 29€ / vuosi.)
Toimitamme uuden paperilehden luonnollisesti myös jälkitilauksena jos olet valinnut Printti + Digi yhdistelmän. Eli nyt vaan tilaamaan!
HUOM! Tilauksen jälkeen saat sähköpostin jonka jälkeen kautta voit asettaa salasanan. Voit myös tarvittaessa tilata sen täältä
Tilaukset vain Suomeen ja Ahvenanmaalle. Ulkomaantilauksissa kysy tarjous olutposti@olutposti.fi. Ezette digilehden tuottaa Provisual Oy
29€ / 12 kuukautta
19,50€ / 12 kuukautta
Voit lukea näköislehtiä tietokoneen selaimella tai mobiilisovelluksellamme. Löydät linkit alta.
Tunnus ja salasana ovat samat kuin olutposti.fi.
Huom! Uudet tilaajat ja VIP -porukka luo tunnukset ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä!
Saat ohjeet sähköpostiisi. Tarkista myös roskaposti jos ei ala kuulua!
Jos et muista salasanaasi, voit vaihtaa sen täältä.
Voit hallita tilaustietoja ja tehdä esimerkiksi osoitteenmuutoksen kirjautumalla sisään täältä.
Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta.
Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.
Uudessa vuoden ensimmäisessä lehdessä ja e-lehdessä matkustetaan ja nautitaan isolla kädellä!
Tarjoilemme laajan kattauksen olut-, siideri- ja tislemaailman ilmiöitä ruokaa unohtamatta. Näyttelijä, muusikko ja kirjailija Antti Reini avaa omaa suhdettaan elämään, luovuuteen sekä alkoholiin ja olutalan kysymyksiin vastaa Hiisi Panimon Matthias Hüffner.
Matkalle päästään niin Länsi-Australiaan, Gotlantiin, Belgian pikkukaupunkiin kuin Keniaankin. Ruokapalstan pääosassa on oluelle läheinen herkku – juusto – josta nautitaan niin ruuissa kuin tastingin muodossa. Lisäksi katsastamme olutsuositustilanteen suomalaisissa ravintoloissa.
Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR-koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin.
UUTTA! Etukuponkeja tilaajille Olutpostin uudessa e-lehdessä